Concert-2016/03/26

Concert  26/03/16  

Luna Francofoniei

Program: Spectacol in colaborare cu Institutul francez – Coregrafie |

 Filarmonica “Mihail Jora” Bacău, sala Ateneu
26 martie 2016, ora 18.30

SORS
Pedro Pauwels

Concepţie şi interpretare : Pedro Pauwels
Consilier artistic : Claire Rousier
Lumini : Evelyne Rubert
Muzică : Benat Achiary
Costume : Joël Viala
Coregrafie: Carlotta Ikeda, Josef Nadj, Robyn Orlin, Jérôme Thomas, Mary Wigman, Pedro Pauwels
Solo : 50 min
După Dansul vrăjitoarei de Mary Wigman

Scoate din tine ceea ce te face complex, ceea ce te îmbogăţeşte, ceea ce te face atrăgător, ceea ce fascinează, pe acela altcineva cu puteri nebănuite… Lasă să se vadă faţa ascunsă a personalităţii tale, atât de ciudată şi atât de intrigantă…

Nu ratați SORS, un spectacol inedit de dans contemporan susținut de Pedro Pauwels, unul din cei mai reputați dansatori francezi actuali. Patru coregrafi l-au însoţit pe Pedro Pauwels în acest proiect de reinterpretare a solo-ului mitic al Dansului vrăjitoarei de Mary Wigman : Josef Nadj, Carlotta Ikeda, Robyn Orlin şi Jérôme Thomas.

Prezentat în Cluj (24 martie) și Bacău (26 martie) în cadrul Lunii Francofoniei, spectacolul SORS este organizat de Institutul Francez din România la Cluj-Napoca în colaborare cu Consiliul Județean Bacău. Proiectul spectacolului se bucură de finanțarea Institutului Francez din Paris, precum și de cea a regiunii Limousin, înfrățită cu județul Bacău, care a decis să susțină acest eveniment cultural de anvergură pentru a valoriza și întări relațiile bilaterale cu județul Bacău.

Pedro Pauwels, unul din cei mai renumiți dansatori ai scenei franceze contemporane

Născut în Belgia, Pedro Pauwels se alătură Tânărului Balet Internaţional din Cannes unde întâlneşte nume importante ale scenei, precum Mathilde Monnier. În 1990, îşi creează propria companie cu care creează spectacole transdisciplinare – combinând dansul contemporan cu teatru, hip-hop sau muzică tehno.

aff-PP-Bacau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumpara bilet

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.